GYIK

Gyakran ismételt kérdések

Ki rendelhet?

Ha Ön alkalmanként minimum bruttó 50.000 Ft értékben rendel termékeinkből. Tájékoztatásul közöljük, hogy bontatlan egységcsomagokat tudunk kiszállítani, a rendelés leadásakor látható, hány darabot tartalmaz az egységcsomagolás.

Hogyan regisztrálhat?

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, szíveskedjen jelentkezni a weboldalon található telefonszámon vagy e-mail címen. Ezután felkeresi Önt üzletkötőnk, akivel elkészítik a szállítási szerződést. Képviselőnkkel való személyes találkozó során beállítjuk az árakat és a szállítási napot. Ezt követően hozzáférést biztosítunk weboldalunkon az Ön saját fiókjához az Önre szabott árakkal. Mindezek után önállóan összeállíthatja megrendelését, hozzáférhet folyamatosan megújuló heti akcióinkhoz.

Hogyan történik a kiszállítás?

Vidékre heti túraterv alapján szállítunk. Budapesten 12 óráig leadott rendelését két munkanapon belül szállítjuk ki. Üzletkötőnkkel egyeztethet a szállítási időpontról. Kiszállítási díjat nem számolunk fel ! A megrendelt termékeket a megadott szállítási cím ajtajáig szállítjuk. Ezzel kapcsolatban az esetleges egyéb igényeit üzletkötőnkkel egyeztetheti.